Brolægning tilbydes ved både store og små opgaver​

Er du på udkig efter professionel hjælp til brolægning? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Peter Ølgaard ApS har vi stor erfaring inden for flisebelægning, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vores brolæggere kommer primært i og omkring Grevinge, Holbæk og Odsherred, men kører også gerne over resten af Sjælland.

Vi er et professionelt anlægsgartnerfirma, som tilbyder hjælp til brolægning hos alle kunder. Hos os er der ingen form for belægning, som er for simpel eller for kompliceret – vores dygtige brolægger kan løse det hele. Vi er en både effektiv og hurtig samarbejdspartner, som rydder op hver gang. Derudover sørger vi for at have en løbende dialog med kunden, som derved bliver en del af hele processen.

Hvad koster brolægning?

Der findes mange forskellige former for brolægning, hvorfor den nøjagtige pris varierer fra opgave til opgave. Vi hjælper med alt fra helt små opgaver til parkeringspladser på 3.000 m2. Vi vil gerne være en billig brolægger, og derfor giver vi altid konkurrencedygtige og attraktive priser til alle vores kunder.

Hvis vi skal hjælpe dig med belægningsarbejde, kan du ikke bare forvente gode priser. Du er også garanteret høj kvalitet og levering til aftalt tid hver gang. Vi sørger altid for at rådgive og sparre med kunden inden opstart, så vi er sikre på, at vi løser opgaven bedst muligt og lige efter dine ønsker.

Kontakt os hvis du skal bruge en dygtig brolægger

Skal vi hjælpe med flisebelægning i din indkørsel, have eller et helt tredje sted? Så kontakt os gerne for at høre nærmere. Vi står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 40 98 93 73 eller på e-mail oelgaardpeter@gmail.com, hvor vi svarer tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på brolægning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Professionel gartner med stor erfaring i branchen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Anlæg af have er ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum og skal være et rart sted at opholde sig samt smuk at se på.

Kontakt

Sneglerupvej 24, 4571 Grevinge